top of page
AGRO CARE

AGRO CARE

Stijn Weijns (Managing Director)

“Meer samenwerking, minder irritaties, iedereen gemotiveerd”

"Op een maandagochtend bellen we even met Stijn Weijns van Agrocare in het Zeeuwse Rilland. Hij heeft net de weekstart achter de rug; een van de ‘opbrengsten’ van het recent afgeronde organisatie ontwikkeltraject met het Management Team.


Binnen het MT waren wat teamwijzigingen geweest en de combinatie van oudgedienden en nieuwe mensen vroeg om een gezamenlijk traject om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Stijn was op zoek naar een combinatie van theorie en praktijk op het gebied van team leiderschap, change en people management, waarbij samenwerking en saamhorigheid binnen de groep ook wat aandacht mochten krijgen. LinkedIn bracht hem op het spoor van Making Change Happen.


Het MT gaat samen met Tessa en Helene aan de slag met het Organisatie Ontwikkeltraject van Making Change Happen. MBTI om van elkaar te weten te komen hoe iedereen in elkaar steekt en wat sterke en minder ontwikkelde kanten zijn. Daarna allerlei sessies samen, sessies in kleinere groepen en individueel.


Bij AgroCare wordt al sinds de start 25 jaar geleden heel veel aandacht besteed aan de mensen die er werken. In het traject komt people management dan ook uitgebreid aan de orde. En ondanks dat het onderwerp dus al zo hoog op de agenda staat, merken de managers dat ze zelfs op dit gebied weer heel veel nieuws bijleren.


Sowieso is Weijns positief verrast over wat er allemaal is bereikt in maar een paar maanden. Hij merkt ook meteen op dat het afwachten is hoe het verder gaat. Daarom blijft er contact met Making Change Happen voor de borging van alles wat er de afgelopen tijd is neergezet samen. Het heeft al zoveel opgeleverd; meer samenwerking, minder irritaties, iedereen is gemotiveerd. Stijn vat het mooi samen: “Individueel én als team zijn we enorm gegroeid."


"Een combinatie van theorie en praktijk op gebied van leiderschap en change management”


www.agrocare.nl

bottom of page